Referenssit » Betset

Betset - se parempi vaihtoehto

Toimiala ja -alue

Betoniala. Toimialana koko Suomi. Toimituksia myös Ruotsiin ja Norjaan, Pietarin lähialueelle ja osakkuusyrityksen kautta Baltian markkinoille.

Valikoima ja palvelut

Betonisia valmisosat teollisuus-, toimisto- ja asuntokohteisiin. Myös valmisbetoni kuuluu yrityksen valikoimiin.

Henkilömäärä

Betset yhtiöiden Suomen toimi­paikoissa on n. 250 henkilöä.

Asiakaskunta

Rakennusliikkeet, rakennuttajat, kaupungit, kunnat, yritykset ja yksityiset henkilöt.

Kotisivut

www.betset.fi

Betset on yksi Suomen suurimpia betonisia valmisosia valmistava yksityinen betonialan yritys. Osia valmistetaan niin teollisuus-, toimisto- kuin asuinkohteisiinkin. Näiden lisäksi Betset toimittaa myös valmisbetonia. Toimi­alueena yrityksellä on koko Suomi. Lisäksi satunnaisia toimituksia on ollut myös Ruotsiin, Norjaan ja Pietarissa sijaitsevan tehtaan kautta myös Pietarin lähialueelle sekä osakkuusyrityksen kautta Baltian markkinoille.

Betset Oy on perustettu vuonna 1950 ja sen menestyksen perustana on vankan kokemuksen lisäksi voimakas panostus tuotekehitykseen. Perheyrityksen omistavat veljekset Hannu, Urpo, Juha ja Reijo Löytönen sekä Hannun ja Urpon lapset. Betset-yhtiöiden päätehdas sijaitsee Kyyjärvellä veljesten lapsuudenkodin vieressä.

Betset-yhtiöt koostuu viidestä eri tehtaasta. Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit. Vuonna 2000 perustettiin Hämeenlinnaan tehdas, jossa valmistettavia tuotteita ovat ontelo- ja kuorilaattaelementit sekä valmisbetoni. Helsingissä Viikissä Betsetillä on vuonna 1997 perustettu nykyaikainen ja ympäristöystävällinen valmisbetoniasema. Keskeinen sijainti takaa pikaiset toimitukset pääkaupunkiseudun rakennuskohteille. Vuonna 1996 perustettiin Betset Group Oy:n toimipiste Nurmijärvelle. Siellä valmistetaan ontelolaattoja, seinäelementtejä, ripalaattoja, runkotuotteita sekä valmisbetonia.

Betsetillä on toimintaa myös ulkomailla. ZAO Betset aloitti toimintansa Venäjällä, Pietarin kaupungissa 2009 marraskuussa. Venäjän tehtaalla valmistetaan elementtejä asunto-, toimisto-, ja teollisuuskohteisiin Pietarin rakennusmarkkinoille. Betset-konsernin osakkuusyritys on AS Ikodor, jonka tehdas sijaitsee Tartun maakunnassa Kärknässä, Virossa. Siellä valmistetaan ympäristöbetonituotteita sekä kevytsora- ja betoniharkkoja Baltian markkinoille.

Yhteistyötä JAPOn kanssa jo vuodesta 2004

Yhteistyö ohjelmistokehitysrintamalla JAPOn kanssa aloitettiin vuonna 2004. Merkittävimpänä palveluna lähiaikoina on ollut yhteistyö Betsetille toteutetun ERP –järjestelmän ohjelmistokehityksessä. ERP –järjestelmä on tänä päivänä Betsetin elementtisektoritoiminnassa hyvin tärkeässä roolissa. Sieltä on nähtävissä asiakkaalta tulleesta tarjouspyynnöstä lähtien prosessin kaikki vaiheet tilauksen loppuselvitysvaiheeseen asti. Järjestelmän kehittäminen jatkuu edelleen.

Betsetillä ATK-päällikkönä toimivan Esa Kyrönlahden mukaan asiakokonaisuuksien hallinta ja seuranta on työntekijöille helppoa, kun kaikki tapahtuu yhdessä ja samassa järjestelmässä. Järjestelmien ja sovellusten moitteeton toimivuus on elinehto tämän päivän business-ympäristössä pärjäämisessä, toteaa Kyrönlahti.

Yrityskumppanuudessa asiantuntemus on tärkeää

Pitkäaikaisessa yrityskumppanuudessa yhteistyö melkein ”naapurissa” olevan yrityksen kanssa on sujunut hyvin. Betsetille on ollut tärkeää pitää tiukasti omissa käsissä se, mitkä, mitä ja missä järjestyksessä projekteja tehdään. Vaikka joissain projekteissa on ollut JAPOlla ajoittaista resurssipulaa, ovat toteutetut projektit sujuneet hyvin. Molemminpuolinen luottamus ja oman asiantuntemuksensa laittaminen peliin siten, että asiakaslähtöiset projektit saadaan hyvään lopputulokseen edesauttaa hyvän yrityskumppanuuden luomisessa.

Kyrönlahden mukaan JAPOn osaaminen nykyaikaisista ohjelmistokehitystuotteista sekä halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla kuuluu ohjelmistotoimittajan tärkeisiin ominaisuuksiin. Näiden lisäksi JAPOlla on kokemusta lukuisista asiakaslähtöisten ohjelmisto­ratkaisumallien toteutuksesta.

 « Takaisin